HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A sakál

2014.11.03. 11:26 MinDigTV


Hétfő 22:10 | TV2

Moszkvában az FBI és az orosz hírszerzés összehangolt munkájának köszönhetően sikerül lekapcsolni az orosz maffia egyik kulcsfiguráját. A maffiózó testvére bosszút esküszik és figyelmezteti az FBI-t, hogy aktív közreműködésük az akcióban felér egy hadüzenettel és a válasz nem marad el. Azonnal megbízza a világ egyik legjobb bérgyilkosát, a Sakált egy vezető amerikai politikus meggyilkolásával.

Bruce Willis

A Sakál vérbeli profi. Még egyetlen megbízója sem látta a valódi arcát, még egyetlen áldozatánál sem hibázott. A legmodernebb eszközök bevetésével a lehető legprecízebben hajtja végre a megbízásokat, igaz meg is kéri az árát - jelenlegi akciója 70 millió dollárjába kerül az oroszoknak. Közben az FBI is tudomást szerez arról, hogy a Sakál lecsapni készül, s úgy hiszik, a célpont az FBI igazgatója. Tudják, hogy a Sakállal szemben még nekik sincs esélyük, de azt is tudják, hogy ki lehet méltó ellenfele az arctalan gyilkosnak: Delcan Mulqueen, egykori IRA aktivista, aki éppen a börtönbüntetését tölti. Ő ismeri a Sakál módszereit, ő tudja, hogy hogyan gondolkodik egy terrorista. Mulqueen – akinek az FBI amnesztiát ígér – hajlandó segíteni. Tisztában van vele, hogy még neki sincs sok esélye a Sakállal szemben, de beleveti magát a hajszába és versenyt fut az idővel, hogy megtudja, ki is valójában a bérgyilkos és ki az igazi célpont...

Korhatár: 16

rendező: Michael Caton-Jones
író: Chuck Pfarrer
forgatókönyvíró: Chuck Pfarrer
operatőr: Karl Walter Lindenlaub
zene: Carter Burwell
producer: Michael Caton-Jones, Sean Daniel, James Jacks, Kevin Jarre
látványtervező: Michael White
vágó: Jim Clark

szereplő(k):
Richard Gere (Declan Mulqueen)
Bruce Willis (Sakál)
Sidney Poitier (Carter Preston)
J.K. Simmons (Witherspoon)
Diane Venora (Valentina Koslova)
Mathilda May (Isabella)
Richard Lineback (McMurphy)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Bruce Willis MinDig TV Richard Gere A sakál

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr996859473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása