HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nádas és Nádas Fábrynál

2014.10.30. 09:33 MinDigTV


Október 30-án, csütörtökön 20:20-tól Fábry az M1-en!

Úgy tűnik, hogy a Nádas család végképp elkötelezte magát a szórakoztatásunk mellett, hiszen immár a harmadik generáció képviselője teszi fel életét erre a hivatásra. A nagypapa, Nádas Gábor  zeneszerző, a dalaival hódította meg a publikum szívét, Nádas György a nevettetés rögös útjain jutott el a kabaré-Parnasszusra, fia, Nádas Gábor Dávid pedig egyesíteni kívánja a zene és a poénok családi hagyományait - nem is kevés sikerrel, hiszen nemrég ért el ötödik helyezést egy internetes tehetségkutatón, a TrueBadÚr nevű formációjával.

Nádas György

Apja sem pihen túl sokat mostanság, hiszen a Turay Ida színházban állít színpadra egy kabarét, fiával készít közös lemezt édesapja dalaiból, Boncz Géza emlékestet szervez Szegeden, és továbbra is aktív közreműködője a Rádiókabarénak. Mindezek után talán mondani sem kell, hogy ahol a két Nádas feltűnik, ott rögvest elszabadul az ökörködés-lavina - elég csak azt felidézni, hogyan tanította meg Nádas Gyuri köszönni a kétéves fiát, visszaemlékezni a kabarészínpadról ismert figura, Húgyosjózsi születésére, Boncz Géza poénjaira, vagy a Markos-Nádas páros turnéira. Hogyan került béka a kellékvödörbe? Miként patkolták meg virtuálisan a csevegő barátnőt? Mire kellettek a játszótéri kisfiú sárga műanyaggránátjai?

Október 30-án, csütörtökön 20:20-tól Fábry az M1-en!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Fábry Nádas György MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr246846365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása