HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gundel Takács Gábor cserkésznek áll

2014.10.17. 10:58 MinDigTV


Maradj talpon! különkiadás október 17-én pénteken és 20-án hétfőn 18:30-tól az M1-en.

Pénteken és hétfőn kiderül, mennyire vannak résen a cserkészek: a Maradj talpon! idei évadának második tematikus adásában a hazai cserkészmozgalom tagjai mérkőznek meg egymással. Sokan nem is tudják, hogy ez az ifjúsági mozgalom napjainkban is óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében: közel 10 ezer cserkész tevékenykedik az országban.

Gundel Takács GáborFotó: Bara Szilvia

A cserkészekkel készült két adásból sok dolgot megtudhatunk erről a közösségről, például, hogy a fiúk és a lányok külön csapatokat alakítanak, bal kézzel fognak kezet, és a nyakkendőjükről, egyenruhájukról pontosan le lehet olvasni, mióta tagok és milyen pozíciót töltenek be. Azt is megtudhatjuk, hogy hiába képzett erdőjárók, a szamarakkal bizony néha nekik is vigyázni kell.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: cserkész M1 Maradj talpon! Gundel Takács Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr916801899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása