HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A padlás csodái Fábrynál

2014.10.02. 12:52 MinDigTV


M1 - október 2. csütörtök 20:20
Szabó Győző, Szvorák Katalin, Zelei József, Koós-Hutás Áron és a padlás csodái október 2-án a Fábryban.

Önök hozták - A padlás csodái a Design Centerben
Idén is nagy sikerrel került megrendezésre a Millenárison a Közmédia Napja, amelyen - immáron hagyományos módon - Fábry Sándor a nézők által hozott kicsi, nagy, zenélő, forgó, régi, értelmezhetetlen, furcsa, vagy egyszerűen csak érdekes tárgyakat elemezte ki egy több mint egyórás Design Center keretében.

Design Center

Ennyi időnk most természetesen nincsen, hiszen nézőink, akiknek segítségét ezúton is köszönjük, oly sok pazar, hihetetlen és sehol máshol sem fellelhető tárgycsodával örvendeztettek meg minket, hogy azok bemutatása a teljes műsoridőt elvinné. Azért így is kerül majd jócskán terítékre használati-, vagy éppenséggel használhatatlansági termék a Design Centerben, amelynek házigazdája, Fábry Sándor ezúttal is verbális cunamit zúdít a készségekre.

Fábry - M1 - október 2. csütörtök 20:20


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Szabó Győző A padlás csodái Fábrynál Szvorák Katalin Zelei József Koós-Hutás Áron

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr186752795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása