HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egymillió fölött a Konyhafőnök nézőtábora

2014.09.22. 08:40 MinDigTV


Töretlen a népszerűsége az ország nagy főzőshowjának, a Konyhafőnöknek, amely meghaladta az egymilliós nézőszámot a teljes lakosság körében.

Konyhafőnök

A főzőshow szeptember 18-i, csütörtök esti adását a teljes lakosság körében (4+) 1.044.265-en látták. A kereskedelmileg fontos, 18-49-es korcsoportot tekintve is ez a nap volt a műsor eddigi csúcsa, 31,5%-os (SHR) közönségaránnyal.

A jövő héten már a középdöntőben mérheti össze a tudását a legjobb kilenc versenyző, akiknek csapat- és egyéni kihívásokban is bizonyítaniuk kell majd. Ezt követően már csak hat versenyző küzdhet meg a konyhafőnöki cím megszerzéséért és a 10 milliós főnyereményért. Hogy ki lesz a győztes, aki nemcsak a nyereménnyel, de a konyhafőnöki címmel is gazdagabb lesz, kiderül október 3-án az RTL Klubon.

Forrás: Nielsen Közönségmérés



tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség főzőshow RTL Klub Konyhafőnök

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr816718595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása