HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozat! - Fleming - Rázva, nem keverve

2014.09.18. 12:02 MinDigTV


M1 - szeptember 19., péntek, 20:30 és 21:30

London, 1939. Ian Fleming a felelőtlen aranyifjak életét éli, míg nyomasztó árnyként telepszik rá háborús hős apjának emléke és bátyjának írói sikere. Anyja összeköttetései révén újabb és újabb karrierlehetőségeket kap, mégis mindenütt csalódást okoz; akkor kezd kibontakozni egyedülálló tehetsége, amikor a tengerészeti hírszerzésnél kap állást.

Fleming - Rázva, nem keverve(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

A második világháború kitörése után a németekkel és az amerikaiakkal szemben elmaradott brit hírszerzésnek friss elmékre és új ötletekre van szüksége, Ian Fleming fantáziája pedig éppen ezen a területen hozza meg az áttörést. A fiatalember munkáját eleinte pusztán kalandnak tekinti, ám amikor a terepen szembesülnie kell a háború megrázó következményeivel, világossá válik számára, mi forog kockán. A háborút mindenáron meg kell nyerni, ennek érdekében veti latba sziporkázó elméjét és szemtelen meggyőzési taktikáit.

Miközben számos veszélyes küldetést teljesít hazai és ellenséges területen, Ian Flemingnek viharos szerelmi élete terén is egyre komolyabb jellemfejlődést megkívánó döntésekkel kell szembenéznie. Vajon képes lesz-e a javíthatatlan nőbolond egy életre szóló hódításra?

1.-2. rész: Ian Fleming és Ann O'Neill között tovább szikrázik a szexuális feszültség, amikor Ann szeretője, Esmond születésnapi partijára meghívja Iant, annak ellenére, hogy Ian barátnőjét, Murielt is magával vitte. Eközben Franciaországban a náci német hadsereg a teljes győzelem előt áll. Fleming meggyőzi Godfrey-t, hogy küldje őt Párizsba, hogy ottani irodájukban személyesen felügyelje a dokumentumok megsemmisítését. A helyszínen aztán magához ragadja a kezdeményezést, és felkeresi Darlan admirálist a francia flotta főparancsnokát, hogy a flotta Angliának való átadásáról tárgyaljon vele.

M1 - szeptember 19., péntek, 20:30 és 21:30

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

rendező: Mat Whitecross
forgatókönyvíró: John Brownlow, Don MacPherson
zeneszerző: Ilan Eshkeri, Tim Wheeler
operatőr: Ed Wild
executive producer: Robert Bernstein
látványtervező: Sophie Becher
vágó: Peter Christelis
szereposztás: Gary Davy, Katalin Baranyi

szereplők:
Dominic Cooper (Ian Fleming)
Lara Pulver (Ann O'Neill)
Samuel West (John Godfrey)
Anna Chancellor (Monday)
Rupert Evans (Peter Fleming)
Lesley Manville (Evelyn Fleming)



tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 MinDig TV Új sorozat! Fleming - Rázva nem keverve

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr466708563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása