HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Villámrajtot vett a Sztárban sztár

2014.09.08. 12:10 MinDigTV


A 18-59-es célcsoportban 26,2 százalékos részesedést ért el vasárnap este a TV2-n a Sztárban sztár második évada. A produkció piacvezető volt saját műsorsávjában minden fontos célcsoportban, és a csatorna legnézettebb műsora lett a 36. héten.

Sztárban sztár

Villámrajtot vett a TV2 élő showműsora, amelyben magyar sztárok legendás hazai vagy külföldi előadók bőrébe bújnak. A Sztárban sztár vasárnap este 26,2%-os közönségarányt ért el a 18-59-es célcsoportban, ezzel piacvezető volt a műsor adásideje alatt.

A Sztárban sztár több mint 3 millió nézőt ültetett a képernyők elé, kiemelkedő nézettségének köszönhetően a 36. hét legnézettebb műsora volt a TV2-n. A tavalyi évad első adásához képest a tegnapi adásba 600 000-rel többen néztek bele a 18-59 éves célcsoportban.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 MinDig TV Sztárban sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr886680139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása