HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ősztől újra indul a Maradj talpon!

2014.09.02. 09:51 MinDigTV


A Maradj talpon! vitathatatlanul Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője. A műsor első négy évadában a nézők 300 órányi szórakoztató játékot élvezhettek. Ezekben az órákban 20 ezer érdekes kérdés hangzott el, amire több mint háromezer játékos igyekezett helyes választ adni. Közülük csaknem kétezer-ötszázan a mélybe zuhantak - a többiek viszont összesen 510 millió forinttal lettek gazdagabbak. Két játékos oroszlánrészt vállalt ebből: egy győri ügyvéd, Bajorfi Ákos és egy budapesti közgazdász, Kádár Zoltán sikerrel teljesített 10 párbajt, ami a játék fődíját, fejenként 25 millió forintot hozott számukra.

Gundel Takács Gábor(Fotó: MTVA Kommunikációs Igazgatóság)

Több különkiadásban ismert személyek is igyekeztek talpon maradni: Jakupcsek Gabriella, illetve a vízilabdás legenda, Szécsi Zoltán is 5-5 millió forintot nyert jótékony célra, de menyasszonyok, vőlegények, mesés jelmezekbe bújt színművészek, vagány biciklisták, bátor tűzoltók is eltűntek a süllyesztőben.

Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője több mint egy év szünet után visszatér!

Szeretné tudni, hova esnek a Maradj talpon! szereplői? Ön is kipróbálhatja, ha jelentkezik játékosnak a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 759-5959-es telefonszámon.

Maradj talpon! Gundel Takács Gáborral – Egy műsor, amely ősztől ismét mindenkit levesz a lábáról az M1-en!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vetélkedő M1 Maradj talpon! Gundel Takács Gábor MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr26658321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása