HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bombákat hatástalanít a TV2

2014.08.27. 10:09 MinDigTV


Idén ősszel új kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! című műsorban pokolgépeket hatástalanítanak majd, a produkció házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek.

Bumm!

A Bumm! a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek, négy fős csapatoknak kell kvíz kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania (azaz vezetékeket elvágnia), természetesen szigorúan időre.

A műsorvezető-páros számára nemcsak a show jelenti az újdonságot, hanem a közös munka is, amit mindketten nagyon várnak.

- Ez a fajta kvíz-show teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán – árulta el Liptai Claudia.

- Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek – tette hozzá Kasza Tibi.

A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely nyolc millió forint lesz. Az, hogy hazaviszi-e valamelyik csapat a fődíjat, kiderül idén ősszel a TV2 képernyőjén.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vetélkedő TV2 Bumm! kvíz-show

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896640303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása