HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


GRIMM - Lássuk a medvét

2014.08.07. 16:20 MinDigTV


CSÜTÖRTÖK KÉSŐ ESTE | TV2

2014.08.07. - 2. epizód - Lássuk a medvét! (Bears Will Be Bears)
Egy fiatal pár betör egy gazdag család villájába, ám a hancúrozásukat megzavarja valaki, aki a házhoz érkezik. Menekülés közben Gilda kiugrik az ablakon, de Rocky-nak már nincs ideje erre, a fiú eltűnik.

GRIMM

Nick és Griffin kapják az ügyet. Nick később a lány vallomása alapján érzi, hogy ismét a különleges képességére kell hagyatkoznia, ezért felkeresi Eddie-t és tőle kér segítséget.

A SOROZATRÓL:

A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror-köntösbe bújtatva. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...

SZEREPLŐK:

Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, David Giuntoli, Silas Weir Mitchell, Reggie Lee, Sasha Roiz, Claire Coffee

Korhatár: 18


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat horror TV2 MinDig TV GRIMM

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr566581873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása