HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Boksszal bővül az MTVA sportkínálata

2014.06.04. 15:28 MinDigTV


Június 6. 22:05 | M1

A közmédia közvetít a Magyar Ring elnevezésű ökölvívó gálaestekről

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Rácz Félix nevével fémjelzett Ferobox Event között létrejött megállapodás értelmében a közmédia közvetít a Magyar Ring elnevezésű ökölvívó gálaestekről. Az első profi gálát június 6-án rendezik Szentesen, amit az M1 élőben közvetít a késő esti órákban.

A nemrégiben létrejött együttműködés nem titkolt célja, hogy a hazai rendezésű eseményekkel és a televíziós közvetítésekkel népszerűsítsék a nagy múltú sikersport jelenkori ismert és kevésbé ismert magyar képviselőit. Az együttműködés kapcsán Lencsó Rita, az MTVA Kommunikációs Igazgatója elmondta: „Tudjuk, hogy a nézők szeretik a profi magyar ökölvívást. Erdei Zsolt márciusi meccsét például több, mint 720 ezren látták az M1-en.”

Rácz Félix hozzátette: „Nagyon örülök annak, hogy a magyar ökölvívók és a hazai események továbbra is láthatóak maradnak a tévében a közszolgálatnak köszönhetően, Magyar Ring néven”.

MTVA Kommunikációs Igazgatóság


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: ökölvívó ökölvívás gálaest M1 MinDig TV Magyar Ring

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr226276439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása