HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hibrid tévén hirdet a Samsung

2014.05.21. 10:37 MinDigTV


A dél-koreai vállalat a lengyel köztévével lépett partnerségre, melynek keretében az interaktív szolgáltatásban helyezte el a reklámját.


Az elektronikai óriás stílszerűen a lengyel csatorna (TVP) HbbTV szolgáltatásában indította útjára reklámhadjáratát, amely a cég okostévéjét promotálja. A hirdetés szerint a smart tv kompatibilis a lengyel köztévé interaktív megoldásával. A HbbTV szolgáltatás Lengyelországban március közepe óta érhető el - olvasható a Broadband TV News írásában.

Hazánkban az Antenna Hungária október 15-én indította el a hibrid televíziós tesztadást. A szolgáltató a kísérlet során a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásokat bővítette ki új, igény szerint streamelt élő adásokkal, mint például a Fix TV, az MTVA és a Swiss Radio egyes rádiócsatornáival.

A HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) a digitális földfelszíni televíziós hálózaton kialakított interaktív szolgáltatásokra vonatkozó nemzetközi szabvány, mely lehetővé teszi, hogy a DVB-T (földfelszíni) vétellel és internet csatlakozással is rendelkező televíziókészülékeken a lineáris televízió- és rádióprogramok mellett internet hálózaton eljuttatott, különböző multimédiás tartalmakkal is kiegészüljön a MinDig TV szolgáltatás.

(mediainfo)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Samsung MinDig TV HbbTV Hibrid tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr16189977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása