HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Élő bajnoki rangadók és film premierek a C8-on!

2014.05.10. 14:08 MinDigTV


Most vasárnap (május 11-én) 19:00-tól egy időben játszik sorsdöntő mérkőzést Spanyolországban az Atlético Madrid, a Real Madrid és az FC Barcelona. A Chello Central Europe igyekszik maximálisan kiszolgálni a nézői igényeket, hogy minden fontos pillanat képernyőre kerüljön. Az Elche – Barcelona mérkőzés a Sport2 képernyőjére az Atlético - Málaga mérkőzés a Sport1 képernyőjére kerül. Aki Sport1-et választja, az első félidő során a Celta Vigo - Real legfontosabb momentumairól sem marad le, hiszen átkapcsolással minden érdemleges akcióról beszámol a csatorna.

A Celta Vigo – Real Madrid mérkőzés második félidejét már teljes egészében a C8 közvetíti majd élőben 20:00-tól.

Egy hét múlva „Szuperszombaton”, május 17-én is hasonló meccsdömpinggel találkoznak majd a futball szerelmesei. Egy napon játsszák ugyanis az FA-kupadöntőt és a Német Kupa fináléját.

A Bayern-Dortmund német kupadöntőt  ezen a napon 20.00-tól a C8 közvetíti élőben.

A különleges sport műsorok után premier filmeket vetítünk.
Május 11-én a spanyol mérkőzés után az L.A. Story című Steve Martin filmet, míg május 17-én a német csúcsrangadó után a Terminator II: Judgement Day című filmet mutatja be a C8.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: C8 MinDig TV Bayern-Dortmund Celta Vigo – Real Madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr856146816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása