HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vándorút

2014.04.17. 10:04 MinDigTV


Duna – április 18., péntek, 22:55

Egy amerikai szemorvos, Thomas Avery azért utazik Franciaországba, hogy hazahozza fia holttestét, aki a Pireneusokban egy vihar során vesztette életét, nem sokkal azután, hogy elindult a Szt. Jakab apostol sírjához vezető zarándokúton, a Caminón. Tom végül úgy dönt, hogy fia tiszteletére ő fogja végigjárni az ősi zarándokutat, hátizsákjában Daniel hamvaival.

Útközben a világ különböző részeiből érkezett társakra lel, akik mind más és más okból indultak el a többszáz kilométeres útra. Joost, a túlsúlyos holland fiatalember, egy kanadai nő, Sarah, aki a dohányzástól akar megszabadulni, vagy Jack, az írói ambíciókkal kacérkodó ír hol elválnak, hol újra találkoznak a kalandokkal teli út során, amely más, válaszokat kereső, különös figurákkal is összehozza őket. Tom lelki szemei előtt többször is feltűnik Daniel mosolygó arca, és úgy érzi, fia utat mutat számára életének ezen a fordulópontján.

Emilio Estevez rendezte a 2010-ben bemutatott filmet, illetve alakítja a halott fiú, Daniel szerepét, miközben az apa szerepét való életbeli édesapja, Martin Sheen (születési nevén Estevez) játssza. Az érzelmeket felkavaró, meditatív történetet gyönyörűen fényképezett tájképek és olyan további kiváló színészek alakításai kísérik, mint Deborah Kara Unger, vagy James Nesbitt.

Vándorút – Duna – április 18., péntek, 22:55

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Emilio Estevez
forgatókönyvíró: Emilio Estevez
zeneszerző: Tyler Bates
operatőr: Juan Miguel Azpiroz
producer: David Alexanian, Emilio Estevez, Julio Fernández
vágó: Raúl Dávalos

szereplők:
Martin Sheen (Tom)
Deborah Kara Unger (Sarah)
Emilio Estevez (Daniel)
James Nesbitt (Jack)
Tchéky Karyo (Henri kapitány)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Martin Sheen MinDig TV Emilio Estevez Vándorút

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr906045533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása