HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Duna közvetíti a 214. derbit

2014.04.04. 15:43 MinDigTV


Április 4. 19:00

A Duna tévécsatorna élőben közvetíti a pénteki Újpest-Ferencváros NB1-es rangadót. A találkozó online, a telesport.hu oldalon is követhető lesz, a Kossuth Rádió pedig élő tudósításokkal jelentkezik.

A 214. budapesti derbi következik az Újpest és a Ferencváros között. A több mint ötven éve jelentősebb figyelemnek örvendő rangadót pénteken, 19.00 órától tűzi műsorára a Duna. A találkozó kommentátora Menczer Tamás, pályaszéli riportere Tóth Bálint lesz, a Duna stúdiójában pedig Mezei Dániel értékeli a látottakat a korábban mindkét csapatban megfordult Wukovics Lászlóval. A televíziós közvetítés mellett a találkozó a telesport.hu oldalon is megtekinthető. Az Újpest-Fradiról a Kossuth Rádió hallgatóit Szabó Szilárd folyamatosan tudósítja majd.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójából a Duna további egy, a szombaton 14.00 órakor kezdődő Honvéd-DVTK rangadót, az M2 pedig a hétfőn 20.45-kor látható Kaposvár-Mezőkövesd bajnokit tűzi műsorára.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: OTP Bank Liga Újpest-Ferencváros NB1 Honvéd-DVTK Kaposvár-Mezőkövesd

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr785915001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása