HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rex felügyelő: Halálos szenvedély

2014.04.02. 14:33 MinDigTV


M1 - április 2., szerda, 16:35

II./52. rész - Halálos szenvedély

A kikötőben feltehetően gyilkosság történik, amikor egy cégtulajdonosra rázuhan egy hatalmas konténer. Brandtner-ék több irányban kezdik meg a nyomozást, de elsőként azon indulnak el, hogy az áldozat szenvedélyes pókerjátékos és nőcsábász volt. A halott férfi felesége azonban mélyen hallgat.

A sorozatról:

Ki ne ismerné Rexet, a gyönyörű németjuhász kutyát, aki különleges képességeit már annyiszor bizonyította, s akinek kedvessége, intelligenciája újra meg újra lenyűgöz bennünket? 10 évadot, azaz több mint 120 epizódot forgattak vele, de nemcsak a nézők, hanem a sorozat alkotói sem unták meg a társaságát. Rex körül a hosszú évek során változtak a szereplők, új nyomozók léptek a színre, de ő maradt. 1998-ban újabb epizódok készültek vele, és hiába teltek el fölötte is az évek, Rex őrzi régi fényét. A Rex felügyelő című népszerű osztrák filmsorozatot tehát 1994-2004 között forgatták, majd 2008. február 18-án folytatták "Rex Rómában' címen, azaz a helyszínt áthelyezték a napfényes Itáliába.

Most a sikeres sorozat első évada kerül bemutatásra, s folyamatosan követi a többi is. Rex társa Richard Moser nyomozó. Együtt minden ügyet megoldanak.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 Rex felügyelő MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775890662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása