HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Barátok közt - Claudia elbúcsúzik!

2014.03.10. 12:17 MinDigTV


A Mátyás király tér egyik intrikusa, Claudia ma este elköszön a nézőktől. Az őt megformáló Ábrahám Edit közel tizenhat év után mondott búcsút a sorozatnak.

A történet szerint Berényi Claudia szívét sikerült meghódítani, és a kőkemény üzletasszony Olaszországba távozik kedvesével, esélyt adva magának egy új életre. A Claudiát alakító Ábrahám Edit élete is új fordulatot vett, mióta abbahagyta a forgatásokat, de azt már most elárulhatjuk, hogy a karaktere időről, időre feltűnik majd a Mátyás király téren.

Abban biztosak lehetünk, hogy Claudia távozásával az erőviszonyok megváltoznak, így kérdés csak az, hogy mi lesz a céggel, ki fogja irányítani, és mennyire kemény harcok kezdődnek majd el a hatalom megszerzéséért. Mindez hamarosan kiderül!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Barátok közt RTL Klub MinDig TV Claudia Ábrahám Edit

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr455852530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása