HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szenes Turné: Győr

2014.03.05. 10:30 MinDigTV


Duna World: március 5. szerda, 20:55

8. rész: Slágerek túlélő showja

Végállomásához érkezett a Szenes-Turné. A döntőben azok a dalok mérik össze erejüket, amelyeket a közönség a korábbi hét helyszínen tovább juttatott. A győri publikumot érte az a megtisztelő feladat, hogy a verseny fináléjában döntsön, és kiválassza a dalt, amely a Slágerek túlélő show-jában a legjobban tetszik neki.

Slágerek túlélő show-ja: koncertek, kulisszatitkok és retró-életérzés, örökzöld slágerek, közkedvelt előadók és egy farmotoros Ikarus-busz. A műsorban Szenes Iván felejthetetlen dalai versenyeztek adásról adásra a helyi közönség és a nézők kegyeiért. Hét állandó szereplőit: Koós János, Kovács Kati, Aradszky László, Mary Zsuzsi, Payer András, Gallusz Niki, Bebe vittünk turnéra az országban. A turnévezető Bakacsi Béla. Aki pedig mindezt a helyszíneken összefogta, Bella Levente. Vác, Budapest, Kisbér, Szentendre, Békéscsaba, Litér, Gyöngyös és Győr felé követhettük a farmotoros Ikarus-busz utasainak életét. A népszerű szerző személyesen készítette fel az előadókat, aktív résztvevőjévé vált a műsornak a háttérből. Jól ismert meglepetés-vendégek is csatlakoztak a fellépőkhöz, köztük Bodrogi Gyula, Voith Ági, Túri Lui, Gáspár Laci, Harangozó Teri, Delhusa Gjon és az Apostol együttes. A koncert-helyszíneken megszavazott dalokból állt össze a 8. adás anyaga és ebben derült ki, melyik a legnagyobb túlélő sláger, vagyis melyik a legnépszerűbb Szenes-dal.

Duna World: március 5. szerda, 20:55

rendező: Rudas Gábor

konferanszié: Nádas György

szereplők:
Szenes Iván
Koós János
Kovács Kati
Aradszky László
Mary Zsuzsi
Payer András
Gallusz Nikolett
Bebe
Bakacsi Béla
Bella Levente
Bodrogi Gyula
Voith Ági
Túri Lui
Gáspár László


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: Bodrogi Gyula Szenes Iván Koós János Aradszky László Bakacsi Béla

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr335844189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása