HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Orvlövészek célkeresztben

2014.02.07. 15:58 MinDigTV


M1 – február 7., péntek, 23:45

Alekszej Pogozsev, aki egykoron mesterlövészként dolgozott, most az "orvlövész-vadászok" főnöke. Tudomásukra jut, hogy valaki felbérelt egy bérgyilkost, hogy eltegyen láb alól egy befolyásos üzletembert, Morint. Pogozsevéknek sikerül elkapniuk a bérgyilkost, aki hajlandó is lenne vallomást tenni, ám ekkor egy orvlövész végez vele. Minden gyilkosság helyszínén a tettes ott hagy egy piros golyót, amit a szakemberek "fekete foltként", azaz halálos figyelmeztetésként értelmeznek.


A vizsgálóbizottság felfogad egy magasrangú adószakértőt, Tatjána Uvarovát, hogy térképezze fel Morinék nagyszabású pénzügyi csalásait. Az asszony ellen gyilkosságot kísérelnek meg, ezért megbízzák személyes védelmével Pogozsevet. A férfi gyanítja, hogy beépített ember van a soraik között….

2. rész: Kettős indíték

Hosszas távollét után visszaérkezik Amerikából a csinos Jeva, aki gyerekkora óta szerelmes Alekszejbe. Bár a vizsgálat idejére felfüggesztik beosztásából Alekszejt, ő magánemberként továbbra is Tatjána testőreként tevékenykedik. Miután szitává lövik az asszony lakását, először magához, majd a szomszédjában lakó Jeva lakásába költözteti védencét. A pétervári terrorelhárítók főnöke Moszkvába látogat és elmondja Pogozsinnak, hogy egy új "szuperbérgyilkos" jelent meg Oroszországban. Eközben az adókommandó lecsap a korrupciógyanús cégekre. A szakértők szerint a "szuperbérgyilkos" nő lehet. A gyanú Pogozsin egyik ismerősére terelődik...

Orvlövészek célkeresztben - 2. rész – M1 – február 7., péntek, 23:45  (további részek minden héten péntek éjszaka)

    rendező: Alexandr Berezan
    zeneszerző: Ivan Zabaluyev

    szereplők:
    Ilja Sakunov (Alekszej Pogozsev)
    Irina Apeksimova (Tatjana Uvarova)
    Julija Beretta (Jeva)
    Sergei Romanyuk (Petrovics tábornok)
    Oleg Maslennikov (kihallgatótiszt)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat akciófilm M1 MinDig TV Orvlövészek célkeresztben

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr415803891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása