HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A világ madárszemmel: Ázsia és Ausztrália

2014.01.30. 09:30 MinDigTV


M1 - február 1., szombat, 13:40

5. rész - Ázsia és Ausztrália

Ezúttal két kontinens természeti látványosságait tekinthetjük meg madártávlatból. Számos különleges helyzetnek lehetünk tanúi a madarak szemén át. Pártás darvak kelnek át a Himalája egyik veszélyes hágóján India felé, Rajasthanban keselyűk figyelik a vadászó tigriseket, a szivárványlórik bejárják Ausztrália Aranypartját, Kínában pedig fecskék köröznek a Nagy Fal és a Tiltott Város felett.


A világ madárszemmel - 5. rész - Ázsia és Ausztrália - M1 - február 1., szombat, 13:40

A sorozatról:
Repülj hat kontinensen át, nézd meg madártávlatból a Föld legnagyobb természeti látványosságait! Repülj keresztül Észak-Amerikán, éld át a milliós sarki lúd csapat tagjaként, milyen a fehérfejű rétisas prédájának lenni. A pelikánokkal szállj át a San Francisco-i Golden Gate híd alatt és tapasztald meg az érzést, ahogy egy madár hátán repülsz a Monument Valley-n, a Grand Canyonon és New York felett! A hatrészes sorozat a madarak szemével láttatja a világot, valóra váltva sokunk vágyát, hogy felülről láthassuk a Földet.

zeneszerző: Steven Faux, Will Gregory operatőr: Michael W. Richards, Philip Dalton, Mark Payne-Gill, Rod Clarke, Neil Rettig


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ausztrália Ázsia Himalája M1 MinDig TV A világ madárszemmel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr605789578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása