HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Férfi kézilabda Eb: Ausztria - Magyarország

2014.01.22. 10:20 MinDigTV


Január 22. 18:00 | M1

A hétfői Dánia ellen mérkőzés után, Ausztria elleni összecsapást is műsorra tűzi az M1 és a Kossuth Rádió. Az eddigi mérkőzésekbe összesen 2,3 millióan néztek bele hosszabb-rövidebb időre


A norvég válogatott ellen kiharcolt döntetlennel a középdöntőben folytatja szereplését Mocsai Lajos csapata a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Az Eb eddigi magyar érdekeltségű mérkőzései fokozatos érdeklődésre tettek szert a tévénézők körében. A spanyolok elleni nyitómeccset 383 ezer fő nézte végig, az izlandiak elleni találkozón ez a szám már 464 ezerre, míg a norvégok elleni sorsdöntő összecsapáson 549 ezerre emelkedett. Az eddig közvetített három mérkőzés valamelyikébe több mint 2,3 millióan néztek bele legalább egy percre; ez meghaladja a teljes népesség negyedét (25,3%). (Forrás: Nielsen Közönségmérés)

A magyarok további két találkozóját (20-án 20:30-kor Dánia ellen, 22-én 18:15-kor Ausztria ellen) élőben közvetíti az M1. A találkozók helyszíni televíziós kommentátora változatlanul Knézy Jenő lesz, a rádióhallgatókat pedig Virányi Zsolt tudósítja Herningből. A találkozók online, a telesport.hu oldalon továbbra is követhetők.

Január 22., szerda
Ausztria–Magyarország 18:15, M1, telesport.hu, Kossuth Rádió (második félidő)

Január 26., vasárnap
Döntő, 17:20


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Kossuth Rádió Férfi kézilabda Eb Ausztria - Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr445774736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása