HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Koncertek az A38 hajón: Sena

2014.01.08. 12:23 MinDigTV


Duna TV: január 9. csütörtök, 1:10

A Budapesten tanuló ghánai lány egyaránt otthonosan mozog a rap, a jamaikai stílusú DJ-chatting, az angolszász spoken word és a jazz éneklés világában, s e sokirányú tehetségét a magyar underground zenei világ olyan formációiban csiszolja, mint a húzós fúziós jazz-funkot játszó Kamu, vagy a zenei kísérletezésben kifogyhatatlan Skeg.


Első albumának zenei alapjait is jellemzi ez a sokszínűség, a 2003-ban megjelent First One zenei alapjaival a hazai zenei underground színe java csillogtatta meg foga fehérjét. Szólóegyüttesével két éve adnak sikeres koncerteket. Sena emellett turnézott Európában a dZihan & Kamien Banddel, és készített felvételeket a brit absztrakt hip hop mester DJ Vadimmal, és a Colorblind formációból ismert lyoni DJ Spiderrel is.

Duna: január 9. csütörtök, 1:10

    rendező: Pálos György, Czabán György, Lukács Richárd
    operatőr: Lehoczky Tamás, Somogyvári Gergő, Czabán György, Petovári Tamás, Hajdu János, Szirmai Márton, Pálos György, Lukács Richárd


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: koncertfilm Duna TV Sena MinDig TV A38 hajó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr755746649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása