HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Krokodil Dundee Los Angelesben

2013.12.31. 10:24 MinDigTV


2013. december 31., kedd, 16.45 | RTL Klub

Mick Dundee (Paul Hogan) békésen éldegél ausztráliai farmján párjával, Sue-val (Linda Kozlowski) és fiukkal, Mickey-val (Serge Cockburn).


A teljes és felhőtlen boldogságot csak a betiltott krokodilvadászatok és a legkülönfélébb állatokkal való birkózások elmaradása árnyékolja be egy kissé. Egy csapásra minden megváltozik, amikor Sue kihagyhatatlan állásajánlatot kap apja amerikai lapkiadójától. Az ambiciózus asszony elfogadja a felkínált vezetői állást és a család Los Angelesbe költözik. Miközben a feleség teljes erővel az új feladatra koncentrál, Mick és fia egyik bonyodalmat a másik után alakítja ki a számukra idegen környezetben. A sok csetlés-botlás közepette belegabalyodnak egy piszkos csempészüzletbe, amelynek ráadásul köze van Sue hivatalbéli elődjének halálához is.

2013. december 31., kedd, 16.45

Rendező:
Simon Wincer

Főszereplők:
Paul Hogan (Mick Dundee; Krokodil Dundee)
Linda Kozlowski (Sue Charleton)
Serge Cockburn (Mikey Dundee)
Jere Burns (Arnan Rothman)
Jonathan Banks (Milos Drubnik)
Aida Turturro (Jean Ferraro)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték RTL Klub MinDig TV Paul Hogan Krokodil Dundee Los Angelesben

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr675718570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása