HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Emlékezz rám

2013.12.17. 14:32 MinDigTV


Duna TV: december 17. kedd, 22:05

Allen Coulter második nagyjátékfilmje, a téma iránti tiszteletével és Will Fetters elsőkönyves forgatókönyvíróval figyelemreméltó, ízléses filmet alkotott.


A dráma két főszereplője Tyler és Ally, a húszas éveik elején járnak, mindkettőjük súlyos lelki terhet cipel. Tyler bátyja hat éve öngyilkos lett, az elvesztését azóta sem sikerült feldolgoznia. A fiú haragszik a világra, az alkoholnak és a ciginek él, amik olyanok neki, mint szomjazónak a víz. Egyedül kishúgával, Caroline-nal kedves. Ráadásul a történtekért kimondatlanul is elfoglalt üzletember apját tartja felelősnek, ezért a kapcsolatuk meglehetősen rideg. Egy este félreértésből lecsukják, ő pedig kikezd a nyomozó lányával, Ally-vel. A kapcsolatuk lassan szerelemmé alakul és idővel az is kiderül, hogy a lány is egy feldolgozhatatlan tragédiát hordoz a szívében, miután édesanyját a szeme láttára lőtték le évekkel ezelőtt. Éppen emiatt a desszerttel kezd az étteremben, mert sohasem lehet tudni… Makacs szüleikkel és saját érzelmeikkel sem könnyű dűlőre jutni. A film vége új dimenzióba helyezi az alkotást és kirajzolódik a végső jelentése…

Allen Coulter második nagyjátékfilmje, a téma iránti tiszteletével és Will Fetters elsőkönyves forgatókönyvíróval figyelemreméltó, ízléses filmet alkotott. A főbb szerepekben az Alkonyat-sorozat tini vámpírját Robert Pattinsont, a Lost c. sorozatból Emilie de Ravint illetve az apák szerepében Pierce Brosnant és Chris Coopert láthatjuk.

Duna: december 17. kedd, 22:05

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Allen Coulter
forgatókönyvíró: Will Fetters
zeneszerző: Marcelo Zarvos
operatőr: Jonathan Freeman
producer: Nick Osborne, Trevor Engelson
vágó: Andrew Mondshein

szereplők:
Robert Pattinson (Tyler)
Emilie de Ravin (Ally)
Pierce Brosnan (Charles)
Chris Cooper (Neil Craig)
Lena Olin (Diane)
Martha Plimpton (Helen Craig)
Peyton List (Samantha)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Robert Pattinson Emlékezz rám Allen Coulter Emilie de Ravin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr115696597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása