HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vaslady lesz Cseke Katinka

2013.10.30. 11:27 MinDigTV


A polgármesterségért küzd Bodolai Böbe

Választási lázban ég egész Csillagkút. Leginkább a Bodolai családot ragadja el a lendület, mert Böbe elhatározza, ő is versenybe száll a polgármesteri székért. Gyöngyi segítségével ráadásul teljes átalakuláson megy át mindenki Böbéje. Cseke Katinka életre kelti a Vaslady-t.


A polgármesteri ambíciók és a választási program mellé Bodolai Böbének, komoly, tekintélyt parancsoló külső is jár. Gyöngyi pedig rögtön barátnője segítségére siet, így megszületik a csillagkúti Vaslady.

„Bodolai Böbe teljesen átalakul, ami a viselkedésén túl külsőségekben is megjelenik. Az ihletet a Vaslady, Margaret Thatcher adta. Nagyon élveztem ezeket a forgatásokat még akkor is, ha nem mindig volt nagyon szerethető a karakterem. Furcsa volt megszoknom, hogy tovább tart a frizurám elkészítése és kosztümben kell kamera elé állnom. Alig várom, hogy visszanézzem, miként fest a csillgakúti Vaslady.” – mondta Cseke Katinka, aki azt is elárulta, neki esze ágában sem lenne politikusi pályára lépni, arra születni kell.

Hogy milyen eredményeket ér el a Böbe a csillagkúti választásokon és milyen kalandok várnak még a Bodolai családra, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Jóban Rosszban minden hétköznap 21:00-tól a TV2-n!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 Jóban Rosszban MinDig TV Cseke Katinka

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr265606111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása