HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Doc Martin olajra lép

2013.10.29. 10:34 MinDigTV


Duna TV: október 29. kedd, 21:45

Martin Clunes másodszor öltötte magára a cornwalli világvégére szakadt londoni orvos szerepét a Doc Martin olajra lép című tévéfilmben.


Dr. Martin Bamford a Doc Martin című tévéfilmben akkor költözött ötletszerűen a brit sziget délnyugati csücskébe, amikor felesége hűtlenségéről kellett értesülnie felettébb kínos körülmények között. Martin doki azóta, úgy tűnik, megtalálta helyét a  világban a kis festői halászfalu csodabogár lakói között, és elhatározza, hogy otthont keres magának. A kiszemelt vidéki ház iránt azonban egy Londonból frissen befutott család is érdeklődik, akik idegenforgalmi vállalkozást terveznek, amivel végzetesen felforgatnák a környék nyugalmát. A doktor azonban nem hagyja magát legyőzni, és egy szőrös szörnyetegről szóló legenda felélesztésével megpróbálja elűzni a betolakodókat.

Duna: október 29. kedd, 21:45

rendező: Ben Bolt
forgatókönyvíró: Simon Mayle
zeneszerző: Mark Thomas
operatőr: Julian Court
vágó: Jerry Leon

szereplők:
Martin Clunes (Doctor Martin Bamford)
Dominic Rowan (Andrew)
Richard Dillane (Tim)
Oliver Fox (Harry)
Lynsey Baxter (Petronella)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film Duna TV MinDig TV Doc Martin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr505604408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása