HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Igen, akarom?

2013.10.11. 14:03 MinDigTV


Charlotte Gainsburg színésznő is jó választásnak bizonyult. 2007-ben a film három szereplőjét jelölték Cézár-díjra. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 október 13. vasárnap, 17:20


Luis 43 éves, sikeres a szakmájában, boldog agglegény. Édesanyja és lánytestvérei minden gondot levesznek a válláról. Egy nap a család nőtagjai fellázadnak és felszólítják: nősüljön meg! Luis segítséget kér: felbéreli Emmát, aki borsos összegért belopja magát a hölgykoszorú szívébe. A terv azonban túl jól sikerül, s előtörnek az igazi érzelmek is, újabb bonyodalmakat okozva.

A történet a Luis-t alakító Alain Chabat színész-író-rendező fejében született meg, aki több filmben is bizonyított már (Asterix és Obelix: Kleopátra küldetés, Az álom tudománya, Tajtékos napok). „A film producere és írója vagyok. Eric Lartigau rendező vetette fel, hogy én játsszam Luis-t. Kezdetben úgy volt, hogy a figura a harmincas éveiben jár, de Eric úgy vélte, sokkal komikusabb lenne, ha öregítenénk egy kicsit. És hopp, már rám is sózta a szerepet. Az fel sem ötlött bennem, hogy én is rendezzem.”

M1 október 13. vasárnap, 17:20

rendező: Eric Lartigau
forgatókönyvíró: Alain Chabat, Philippe Mechelen
zeneszerző: Erwann Kermorvant
operatőr: Régis Blondeau
producer: Amandine Bilot, Alain Chabat
vágó: Juliette Welfling

szereplők:
Alain Chabat (Luis Costa)
Charlotte Gainsbourg (Emma)
Bernadette Lafont (Genevieve Costa)
Wladimir Yordanoff (Francis Bertoff)
Grégoire Oestermann (Pierre-Yves)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film M1 MinDig TV Igen akarom Cézár-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr685563220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása