HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Próbatétel

2013.09.24. 09:26 MinDigTV


A házaspárt játsszó Gerard Butler és Maria Bello mellett Pierce Brosnan alakítja a rejtélyes indítékkal rendelkező támadót. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 október 24. kedd, 22:50


Neil Randall boldog embernek érzi magát. Munkájában, a reklámszakmában sikeres, odahaza pedig gyönyörű felesége, Abby és bájos kislánya, Sophie várják. Amikor Neil meghívást kap a főnökétől egy hétvégére a vidéki házába, Abby felfogad egy bébiszittert Sophie mellé, hogy egy görbe napot tarthasson a nővérével. Mikor a házaspár autóval a városba indul, a hátsó ülésről egy addig ott rejtőzködő férfi támad rájuk, fegyverrel a kezében közli, hogy elrabolta Sophie-t, és azt követeli, hogy Neil és Abby 24 órán át mindenben engedelmeskedjék neki, máskülönben megöli a kislányt. Neil kénytelen követni az eleinte értelmetlennek tűnő utasításokat, ám egy idő után világossá válik előtte, az ismeretlen egyetlen célja az, hogy porig rombolja addig tökéletesnek tűnő életét.

M1 – október 24. kedd, 22:50

rendező: Mike Barker
forgatókönyvíró: William Morrissey
zeneszerző: Robert Duncan
operatőr: Ashley Rowe
producer: Pierce Brosnan, William Morrissey, William Vince

szereplők:
Pierce Brosnan (Tom Ryan)
Maria Bello (Abby Warner)
Gerard Butler (Neil Warner)
Claudette Mink (Judy)
Samantha Ferris (Diane)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: thriller M1 MinDig TV Próbatétel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775530877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása