HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vilmos herceg és Catherine: Egy királyi love story

2013.09.17. 19:22 MinDigTV


A dokumentumfilm bepillantást enged egy olyan világba, amely csak kevesek privilégiuma, és nyomon követhetjük azon események sorát, amelynek a végén a fess Vilmos herceg megkérte szíve választottjának kezét. M1 szeptember 18. szerda, 14:30


Az egész világ egyre nagyobb izgalommal várja azt a bizonyos április 29-ét, amelyen világraszóló esküvő keretében fogad örök hűséget egymásnak ő királyi fensége, Vilmos herceg, és kedvese, Catherine Middleton. A 2011. év egyik legnagyobb társasági eseményének is számító ünnepség kulisszatitkai még a királyi család ügyes-bajos dolgait napi szinten nyomon követőknek is nyújt újdonságot. A dokumentumfilm bepillantást enged egy olyan világba, amely csak kevesek privilégiuma, és nyomon követhetjük azon események sorát, amelynek a végén a fess Vilmos herceg megkérte szíve választottjának kezét. A minden részletre kíváncsiak azt is megtudhatják, hogy milyen eljegyzési gyűrűvel lepte meg Vilmos herceg kedvesét, Kate-et, sőt fellibben a fátyol az esküvői ruhaköltemény eredetéről is.

M1 szeptember 18. szerda, 14:30

Amerikai dokumentumfilm

rendező: Maureen Goldthorpe
operatőr: Bill Bailey, Matthew Gregory


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm M1 Vilmos herceg MinDig TV Catherine Middleton

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr975521107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása