HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Revolution - Összecsapás; A Torony (évadzáró epizód)

2013.08.22. 14:17 MinDigTV


2013. augusztus 22. csütörtök, 21:15 | RTL Klub

Rachel megpróbálja megölni Monroe-t, de nem jár sikerrel, ám a tábornoknak szüksége van rá, mert a nő képes kinyitni a Torony bejáratát, ami még Randallnek sem sikerült.


Amint bejutnak, Flynn állítása szerint a 12-es szintre kell jutniuk, ám a 11-es szintnél a Torony őrzői lecsapnak rájuk. A létesítmény egykor a védelmi minisztériumhoz tartozott, jelenleg pedig fontos kormánytagok menedékeke. Rachel és Monroe túlélik a támadást, ám Rachel nem hajlandó kijuttatni fia gyilkosát.

A Toronyban Rachel megpróbálja meggyőzni egykori kollégáit, hogy kapcsolják vissza az áramot, ám ők nem hajlandók rá, így egyedül kell boldogulnia. Miles és Monroe szemtől szemben találkoznak, és noha ádáz ellenségek lettek az évek során, bebizonyosodik, hogy a barátság szikrája nem alszik el egykönnyen. Az épületen kívül Neville átveszi a parancsnokságot Monroe csapatai felett, és úgy erősíti meg pozícióját, hogy megakadályozza az áram visszakapcsolását.

2013. augusztus 22. csütörtök, 21:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub Revolution MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr565471175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása