HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bejött az ünnep a közmédiának

2013.08.22. 10:28 MinDigTV


Az M1 idei legnézettebb és a magyar televíziós piac második legnézettebb műsora lett 2013-ban az augusztus 20-ai tűzijáték közvetítése. Az M1 a délelőtti állami ünnepség közvetítésével piacvezető volt.


MTI Fotó: Lakatos Péter


A programba az M1-en és a Duna World-ön együtt 2 millió 690 ezren kapcsolódtak be, vagyis a lakosság csaknem 30 százaléka. A félórás műsor átlagos nézettsége a Nielsen Közönségmérés adatai alapján 1 millió 764 ezer volt – írja az MTI.

Az M1 már a délelőtti állami ünnepség közvetítésével piacvezető volt.

Délelőtt 9 órától, egy órában, élőben sugározta az M1 és a Duna World a Hősök teréről az állami ünnepséget. A közvetítést átlagosan 386 ezren nézték a két csatornán együtt, több mint 20 százalékos együttes közönségaránnyal, az M1 pedig piacvezető volt a közvetítés idősávjában. A műsor legnézettebb szakasza Áder János államfő ünnepi beszéde volt.

A Clark Ádám térről, az "Együtt az ország" programsorozat részeként a Fölszállott a páva produkciót a Tűzijáték előtt az M1 és a Duna World felvételről sugározta. A műsort a két csatornán együtt 743 ezren nézték és 1 millió 677 ezren kapcsolódtak bele valamelyik csatornán hosszabb rövidebb időre – derül ki az MTI tudósításából.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség M1 Duna World Tűzijáték MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr195470724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása