HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Félmeztelen férfiakkal nyert a köztévé

2013.08.08. 15:16 MinDigTV


A magyar közönség több mint fele nézett bele hosszabb-rövidebb időre az M1 és M2 közvetítéseibe a vasárnap véget ért barcelonai vizes világbajnokság alatt, a Magyarország-Montenegró férfi vízilabda döntőt pedig közel másfél millióan követték.

Nielsen Közönségmérés adatai szerint a vb legkiemelkedőbb eseménye nézettségi szempontból a szombat esti férfi pólófinálé volt, amely Magyarország számára világbajnoki címet, míg az M1 számára 21,5 százalékos közönségarányt és közel 1,4 millió bekapcsolódó nézőt hozott. A 22 óra után kezdődött közvetítés idején az M1 volt a legnézettebb csatorna, az átlagos nézettsége 613 ezer fő volt – írja az MTI.


A július 21. és augusztus 4. között lezajlott vb M1-es és M2-es közvetítéseibe a magyar közönség több mint fele (4,8 millió néző - 51,8 százalék) belenézett hosszabb-rövidebb időre, és egy-egy néző átlagosan 4-5 alkalommal kapcsolt oda valamelyik úszószámra vagy vízilabda-mérkőzésre.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség televízió M1 M2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr635451376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása