HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rekordhétvége a köztévén

2013.07.08. 18:00 MinDigTV


Az M1 volt a legnézettebb csatorna elmúlt hétvégén a teljes lakosság körében.
A két nap alatt a közmédia tévécsatornái együtt csaknem 20 százalékos közönségrészesedést értek el, mind a négy adó a saját átlaga felett teljesített.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a két teljes napot és a teljes lakosságot tekintve az M1 közönségrészesedése a hétvégén 12 százalék volt – írja az MTI.


A Forma-1-es Német Nagydíj vasárnapi futamát több mint 1,1 millióan nézték meg az M1-en élőben, és a közvetítés ezúttal is kiemelkedő közönségarányokat jelentett a csatorna számára. A férfiak körében elért 48,5 százalékos részesedés annyit jelent, hogy a vasárnap kora délután tévéző férfiak közül csaknem minden második a nürburgi futam közvetítését választotta.

A jó eredményhez a Forma-1 megszokottan magas nézettsége mellett a főműsoridőben sugárzott szórakoztató műsorok és filmek is hozzájárultak. Emellett az M1 a vezető szerepét a felnőttek körében mindkét hétvégi napon az este 20 és 22.30 közötti idősávban is megtartotta. Így szombaton a Robin Hood - A tolvajok fejedelme című film, vasárnap pedig a Maradj talpon! különkiadása ért el magasabb nézettséget, mint a rivális csatornák.

Az M1 mellett a közmédia többi csatornája is jó eredményeket ért el a hétvégén. Az esti idősávban több produkció is három és öt százalék közötti közönségarányt ért el, így a Duna tévécsatornán az Éjfélre kiderül és a Különös házasság című magyar filmek, valamint A vadnyugat hőskora című western is. A Duna Worldön a szombat este sugárzott Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán járult hozzá kimagasló nézettségével a jó átlag eléréséhez – olvasható az MTI beszámolójában.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség köztévé Forma-1 M1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr425396479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása