HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hibrid

2013.06.03. 10:40 MinDigTV


Szerda 22:40 | TV2

Clive és Elsa sztártudósok, akik hírnevüket annak köszönhetik, hogy különböző állatok DNS-ével bizarr hibrideket hoztak létre. Nemcsak munkájukban alkotnak egy párt, hanem az életben is. Kutatóként legfőbb céljuk egy emberi hibrid előállítása lenne, de a munkájukat eddig finanszírozó vállalat ezt már nem támogatja, ezért úgy döntenek, titokban folytatják tovább a kísérleteiket.

hibrid.jpg


Majd létrehoznak egy különleges lényt, akit Dren-nek neveznek el. A hibrid gyors életciklusa révén hónapok alatt csecsemőből felnőtté válik. Miközben a két tudós mindenáron igyekszik leplezni a titkot, teremtményük kísérleti alanyból személlyé válik, sőt, képességeivel túlhaladja legmerészebb álmaikat is. Hamarosan pedig a legijesztőbb rémálmaikat...

Rendező: Vincenzo Natali
Szereplők: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, Brandon McGibbon, David Hewlett


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film TV2 Hibrid

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr805341450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása