HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Digitális átállás - Dekóder

2013.05.15. 10:23 MinDigTV


A hagyományos, katódsugaras tévékészülékek önmagukban nem alkalmasak a MinDig TV vételére. A digitális adások vételéhez egy dekóder (jelátalakító készülék) szükséges, melyet az antenna és a televíziókészülék közé kell csatlakoztatni.


Egy dekóder (DVB-T MPEG-4 HD) segítségével a hagyományos tévékészülék is alkalmassá tehető a műsorok vételére, nem szükséges új televízió beszerzése. Régebbi típusú, MPEG-2 tunert tartalmazó laposképernyős tévékészülékekhez szintén szükség van egy MPEG-4 HD dekóderre.

Annak érdekében, hogy a fogyasztók a vásárlás helyén könnyen megtalálhassák a MinDig TV adások vételére alkalmas vevőberendezéseket, kialakítottuk a MinDig TV matricarendszert. A matrica a csomagoláson, illetve a vevőtájékoztatón található, de a Hivatalos MinDig TV Üzletek eladói is tudnak tájékoztatást adni a matricás készülékekről.

Jelenleg 17 féle MinDig TV matricás dekóder szerepel a kínálatban, 3 típus kártyafogadó nélküli (kizárólag a szabad sugárzású programok vételére alkalmas), 14 típus pedig kártyafogadóval rendelkező (az előfizetéses MinDig TV Extra csatornák vételére is alkalmas).

További információ a matricás készülékekről >>


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális átállás dekóder HD DVB-T set-top box MPEG-4

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr805301207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása