HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A nagy futam az M1-en

2013.04.30. 09:52 MinDigTV


Légi és földi parádé az MTVA-val

A NAGY FUTAM elnevezéssel május 1-jén Budapest belvárosában káprázatos légi- és aszfaltshow várja a helyszínre kilátogatókat és az M1 nézőit.  A parádén rajthoz áll többek között Besenyei Péter, Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor is.


A tavalyi Vodafone Belvárosi Nagydíjhoz hasonló szabadtéri rendezvényre számíthatnak mindazok, akik május 1-jén ellátogatnak Budapest belvárosába, a Duna partra.
 
Az utcai rendezvény már reggel 8.00 órakor kezdetét veszi versenyautó kiállítással, amit az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémia előtti paddockban tekinthetnek meg egészen 16.30-ig.

A légi showműsor 13.45-kor kezdődik Besenyei Péter műrepülővel, aki a Parlament előtti rakpartról felszállva kezdi meg egyéni bemutatóját. Besenyei produkcióját Illés Tamás és Veres Zoltán műrepülők egyéni bemutatója követi 14.15-től, majd 14.30-tól Flying Bulls old timer repülők foglalják el a légteret.
 
A légi parádét egy fergeteges aszfaltshow követ az Erzsébet tér-Lánchíd-Clark Ádám tér útvonalon. 15.00 órától összesen hat túraautó, köztük Michelisz Norbert és gyári Hondája foglalja el a Lánchidat és környékét. A WTCC bemutatót, GP és Speed EuroSeries autók bemutatója követ, majd Talmácsi Gábor is nekiindul körözni az ideiglenes versenypályán.
 
Az eseményről a közmédia a Széchenyi István térről, egy open air stúdióból jelentkezik. A parádékat Szujó Zoltán és Wéber Gábor közvetítik, a helyszíni riporter pedig Bobák Róbert lesz. Az MTVA összesen 24 kamerával közvetíti az eseményt. A parádé online is követhető a hirado.hu oldalon.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: május 1 MTVA Talmácsi M1 Michelisz Besenyei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835254001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása