HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Beugratás (Richard Gere)

2013.04.18. 11:36 MinDigTV


Lasse Hallström filmjének főszereplője Richard Gere. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 április 21., vasárnap 01:00


„Azt hiszem, Richard Gere eddigi legjobb filmjét láttam. Kitűnő rendezés, Hallström már eddig is bizonyított, jó sztori, és Molina is hozta a tőle megszokott magas színvonalat. Nagyszerű film” – csak egy idézet azokból az elragadtatott véleményekből, amelyeket az interneten tettek közzé Lasse Hallström filmjének nézői. A svéd származású rendező nem ismeretlen a magyar nézők körében sem, hiszen ő rendezte többek között az Árvák hercege, a Csokoládé, illetve a Casanova című filmet.

A 2006-os amerikai vígjáték (amint az alapjául szolgáló Clifford Irving-regény is) megtörtént eseményt dolgoz fel.

Clifford Irving (Richard Gere) karizmatikus és sármos író. Mindenkit meggyőz arról, hogy kizárólag ő jogosult megírni a világtól elvonult milliárdos, Howard Hughes életrajzát. Tervei szerint könyvének alapját a Hughes-zal folytatott beszélgetések adják. A valóságban írása merő következtetés sok-sok archív anyaggal, melyeket társával (Alfred Molina) ásnak elő. Mégis darázsfészekbe nyúl. A megjelenést óriási botrány övezi, Irving hamarosan már verőlegények elől menekül, néha sikertelenül. Végül egy ellene irányuló hatalmas összeesküvés-elméletet sző, melybe belekeveri az Egyesült Államok kormányának legfelső rétegét is.

Beugratás – M1 – április 20. 01:00

rendező: Lasse Hallström
író: Clifford Irving
forgatókönyvíró: William Wheeler
zeneszerző: Carter Burwell
operatőr: Oliver Stapleton
producer: Betsy Beers, Mark Gordon, Leslie Holleran, Joshua D. Maurer, Bob Yari
vágó: Andrew Mondshein

szereplők:
Richard Gere (Clifford Irving)
Hope Davis (Andrea Tate)
Alfred Molina (Dick Suskind)
Marcia Gay Harden (Edith Irving)
Stanley Tucci (Shelton Fisher)
Eli Wallach (Noah Dietrich)
Julie Delpy (Nina Van Pallandt)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film M1 Richard Gere Beugratás

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr495232987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása