HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Camelot: Egy hosszú éj

2013.02.19. 15:53 MinDigTV


Morgana tanúja lesz, amint Artúr szerelmet vall Ginevrának. M1, február 19. kedd, 21:10


7. rész - Egy hosszú éj
A megegyezés érdekében Morgana lakomára hívja Artúrt Pendragon várába. Igraine és Kay rossz előérzete ellenére Artúr elfogadja a meghívást. Az eseményt ellenséges támadás szakítja félbe. Merlin szerint Morgana ármánykodása áll a háttérben. Merlin elmondja Igraine-nek, hogy Morgana ölte meg Pendragont, de kéri, tartsa ezt titokban Artúr előtt. Morgana tanúja lesz, amint Artúr szerelmet vall Ginevrának. A támadás után Artúr visszatér Camelotba az embereivel. Morgana varázslattal felveszi Igraine alakját, miközben a királynőt fogolyként tartja várában.

A római uralmat követő évszázadok során a brit szigetek különálló királyságokra bomlottak, amelyek közül Camelot a leghatalmasabb. Az Uther király váratlan halála nyomán keletkező hatalmi űr veszélyes káosszal fenyegeti Britanniát. Merlin, a varázsló a sötét jövőtől tartva pártfogásában veszi Artúrt, Uther király titokban közemberként felnevelt fiát, mert őbenne látja a királyság egyetlen lehetséges megmentőjét. Artúr számító és nagyratörő féltestvére, Morgána azonban a természetfeletti erők segítségét is latba veti, hogy megakadályozza Artúr hatalomra kerülését, és magának szerezze meg a koronát.

A tízrészes, angol-ír-kanadai koprodukcióban készült tévéfilmsorozat új megvilágításba helyezi Artúr király jól ismert legendáját, az akció, a románc, a varázslat és a humor mellett elsősorban az intrikák előtérbe helyezésével szőve újra a sötét századok rejtélyes világában játszódó történetet. Az Artúrt alakító ifjú Jamie Campbell Bower mellett olyan sztárok tűnnek fel a főbb szerepekben, mint Joseph Fiennes, Eva Green, Claire Forlani és Philip Winchester.

M1 – január 8-tól, minden kedden este!

A sorozat aktuális epizódja a vetítés után 7 napig megtekinthető a Videótárban!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Camelot

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr745092379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása