HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az istenek a fejükre estek

2013.01.17. 16:29 MinDigTV


2013. január 19., szombat, 19.30 | RTL Klub

Xixo és társai, a busmanok évezredek óta Afrika eldugott szavannáit lakják, őseikhez hasonlóan békében és harmóniában élnek egymással, távol minden civilizációtól.


Ám egy napon egy felettük elhaladó repülőgépből kidobnak egy kólásüveget, mely csodával határos módon sértetlenül landol Xixo faluja közelében. A busmanokat, akik még soha nem láttak üveget, lenyűgözi a tárgy formája, és látszólagos elpusztíthatatlansága. Ráadásul rengeteg dologra lehet használni: lehet vele kalapálni, tésztát nyújtani és zenélni. Ám az üveg népszerűségének ára van: a busmanok között nemsokára felüti a fejét az eddig teljesen ismeretlen féltékenység és gyűlölet, mely veszélyezteti életük megszokott harmóniáját. Xixo meg van győződve arról, hogy az üveg gonosz erővel rendelkezik, ezért elvállalja, hogy megszabadul tőle. És a kis busman nekivág a szavannának.

2013. január 19., szombat, 19.30
2013. január 20., vasárnap, 0.20 (ismétlés)

Rendező:
Jamie Uys

Főszereplők:
N!xau (Xixo)
Marius Weyers (Andrew Steyn)
Sandra Prinsloo (Kate Thompson)
Michael Thys (Mpudi)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték RTL Klub MinDig TV Az istenek a fejükre estek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr185023830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása