HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Forma 1: Szujó Zoltán kettős szerepben

2013.01.08. 12:10 MinDigTV


"2013-ban nagyobb hangsúlyt helyezünk az interaktivitásra"

A tévénézők új szerepkörben találkozhatnak az MTVA száguldó riporterével: a 2013-as világbajnoki sorozatban már Szujó Zoltán várja a száguldó cirkusz szerelmeseit az M1 képernyője elé. A szakkommentátor továbbra is Wéber Gábor lesz.


 Szujó Zoltán tudósító riporterként 11. F1-es szezonján van túl, de 2013-ban kommentátori szerepben is kipróbálhatja magát. Szujó mellett Wéber Gábor lesz az állandó szakkommentátor, a szakértői gárdában pedig Kiss Norbert kamionversenyző, Kiss Pál Tamás, aki a tavalyi szezont a GP3-as sorozatban versenyezte végig, és a túraautó-világbajnok, Michelisz Norbert foglalnak majd helyet.

„Nagy várakozással és izgatottsággal nézek a szezon elé, óriási lehetőség ez, de legalább ugyanakkora kihívás is, mert kommentátori szerepben másra kell figyelnem és máshogyan kell feldolgoznom az eseményeket, mint riporterként.  Egyébként a 2012-es szezonban már belekóstoltam kicsit a kommentálásba, élőben jelentkeztem és tudósítottam a Kossuth Rádióban” – mondta el Szujó Zoltán. „Kommentátorként olyan elődök nyomdokaiba léphetek, mint Dávid Sándor, Frankl András, id. Knézy Jenő vagy éppen Palik László, de itt nem áll meg a feladatköröm, az MTVA egész F1-es stábját is nekem kell majd összefognom” – tette hozzá az új kommentátor.

Az MTVA utazó stábjában Bobák Róbert váltja Szujó Zoltánt, aki helyszíni tudósításokat és sztárinterjúkat készít majd.

www.hirado.hu/formula1

www.facebook.hu/boxutca


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Forma 1 Szujó Zoltán Kommentátor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr125005088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása