HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Péterfy Bori és a Love Band

2012.12.06. 16:01 MinDigTV

MR2 Akusztik+ a Müpából. M1 december 8. szombat, 22:25


A színész-énekes Péterfy Bori és 2007-ben alapított zenekara, a Love Band ezúttal - most készülő harmadik "hangos" lemezük végső munkálatai közben - akusztikus koncerttel lép a közönség elé.
Vendég Császári Gergely, a formáció régi barátja, aki akusztikus gitározik és énekel.


A koncertfelvétel 2012. november 4-én készült a Művészetek Palotájában.

Az MR2 Akusztik+ a Müpából, az MR2-Petőfi Rádió jól ismert akusztikus stúdiókoncertjeinek mintájára, koncertszínpadi körülmények között, a Müpa színpadán születő sorozat, amely a közmédia csatornái, az MR2-Petőfi Rádió, az m1 és a Művészetek Palotája koprodukciójában jön létre új műsorként.


A hazai minőségi könnyűzene kiemelkedő előadóival készülő rádiós-televíziós felvételeket a Müpás koncert értékeivel ötvözik az alkotók, így a koncertélmény és egy felvétel kulisszatitkai egyszerre tárulnak a közönség elé.

magyar koncertfilm, 70 perc

rendező: Komlós András

M1 december 8. szombat, 22:25


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 koncertfilm Péterfy Bori Love Band

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr314951267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása