HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tamara Taylor szerint David Boreanaz a férfiideál?

2012.09.24. 10:05 MinDigTV


A sorozatban Cam Saroyant játszó színésznő imádja a Dr. Csont forgatását, és kollégáit is. Egy exkluzív interjúban azt is elárulta, hogy miben hasonlít az általa megformált karakterhez.


Mi az, amit a leginkább szeretsz a Dr. Csontban?

Azt, hogy rengeteget nevetünk. Állandóan hülyéskedünk, és mindig találunk valami okot a bohóckodásra. Igazán remek érzés, amikor szereted az embereket, akikkel együtt dolgozol.

A széria már jó pár évadon túl van. Hogyan változtak meg a karakterek ez idő alatt?

A szereplők kapcsolatai sokkal mélyebbek lettek. Ahogy egyre több mindent éltek át közösen, úgy váltak egyre szorosabbá az őket összekötő kapcsok. Így aztán a forgatókönyvíróknak van miből ihletet meríteniük, hiszen az átélt események mindig újabb fordulatokat generálhatnak.

Nathan Fillionnal, a Castle sztárjával együtt szerepeltél a Serenity című filmben. Szerinted ki a szexisebb, ő vagy David Boreanaz?

Ez egy nehéz kérdés. Azt mondanám, hogy David talán közelebb áll a nők férfiideáljához. Nathan más típus, de ez nem azt jelenti, hogy ő ne lenne legalább annyira jóképű.

És ki a viccesebb kettejük közül?

Hűha, meg kell gondolnom, hogy erre mit válaszolok, hátha valamelyikük olvassa az interjút. Szerintem mindkettőjüknek van humora, Nathannel, és Daviddel is jókat lehet mókázni.

Hogyan kapcsolódsz ki a feszített munka után?

Szeretek sétálni a kutyámmal. És én is, ahogy minden színész imádok moziba és színházba járni. Na és a könyvek, abból sosem elég, imádok olvasni.

Miben hasonlítasz Dr. Cam Saroyanra?

Nem szívesen vallom be, de én is egy kicsit parancsolgató vagyok, vagyis inkább olyan típus, aki mindig mindent jobban tud. Ugyanakkor Cam nagyon lelkiismeretes, törődik a csapatával, és mindig tudja, hogy kivel mi történik. Azt hiszem ez is egy közös vonásunk. Néha azt kívánom, bárcsak én is olyan vicces lehetnék, mint Cam. Neki mindenre van valami frappáns válasza, persze könnyű neki, hiszen minden szövegét előre megírják. Az én életemben viszont sajnos nem áll mindig ott egy Hart Hanson (a sorozat forgatókönyvírója), hogy helyettem riposztoljon.

Dr. Csont hétfőn, 21:25-kor az RTL Klubon.

Forrás: wetpaint.com (rtlklub.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub dr csont mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr624799017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása