HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozattal erősít az M1

2012.09.14. 09:33 MinDigTV


Jövő hétfőtől kerül képernyőre a Heartland című sorozat az M1-en. A Laurent Brooke 25 kötetes történetén alapuló széria egy családról szól, amely lovaknak nyújt menedéket, új esélyt kínálva ezzel számukra.


A Heartland című új tévéfilmsorozat a lovak és az emberek kapcsolatáról szól, a köztük lévő bizalomról, egymás segítéséről, szeretetéről – olvasható az mtv.hu.n. Lauren Brooke 2001-ben írta meg 25 kötetes nagyszabású lovas saga-történetét, s ennek alapján készült a kanadai családi filmsorozat. Heartland varázslatos hely a virginiai hegyekben: menedékül szolgál mindazon lovaknak, akiket bántódás ért. Itt megtanítják őket újra bízni az emberekben. És nem csupán egy szimpla lovas történet, hanem az állat és ember bizalmi kapcsolatának, barátságának a története.

Az ember megtanulhatja belőle, miképpen kell viselkednie bizonyos, reménytelennek tűnő helyzetekben. És nem csupán unalmas anatómiát, hanem, hogy hogyan gyógyíthatjuk meg a lovat, hogyan segíthetünk neki. Rengetek bölcsesség tudója lesz az, aki szereti az állatokat, különösen a lovakat, ráadásul végignézi a sorozatot. Heartland sikerének titka egyszerű és nagyszerű: végy egy lovat és egy kislányt. Nevezetesen Amy. Ebben a családi tévéfilmsorozatban ő a főszereplő. Szerelme Ty, lova Sundance, majd Vihar, aki úgy néz ki, mint Pegazus.

Amynek Heartland az otthona, amióta az eszét tudja: kiskorától figyeli, ahogyan édesanyja a lovakkal törődik. A lány örökölte anyja természet adta tehetségét, ért a lovak nyelvén. Amikor egy tragikus baleset mindent megváltoztat, Amynek hinnie kell a csodákban, ahogyan édesanyjától tanulta. A Heartland egy rendkívül humánus, szép kanadai családi történet 5 évadon át.

A sorozat szeptember 17-től, minden hétköznap 17:40-kor lesz látható az M1-en.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv Heartland

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr44776470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása