HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ezt hozta a nyár az RTL-nek

2012.09.06. 15:23 MinDigTV


Az RTL Klub uralta a főműsoridőt a nyáron is, a csatorna 60 estét nyert meg a június 1. és augusztus 31. közötti időszakban. Az M1 a nagy sporteseményeknek köszönhetően ért el sikereket.


Az RTL Klub a nyár folyamán is megőrizte vezető pozícióját a nézettségi versenyben a jelentős sportesemények és a nyárra szüneteltetett műsorok hiányának ellenére is. A megnyert esték számát tekintve az RTL Klub 60 nyert estét tudhat magáénak.

A megnyert esték tekintetében második helyre került az M1, amely 23 estét vitt el. Igaz, ezek minde a két nagy nyári sportesemény, a labdarúgó EB és az olimpia idejére estek.

A TV2 9 alkalommal tudta megnyerni az estét olyan filmekkel, mint az Indiana Jones, a Pókember vagy Az első lovag.

A június 1. és augusztus 31. közötti időszakban az RTL Klub a főműsoridős átlagos közönségarányt nézve is jó mutatókat tudhatott magáénak. Hiszen a kereskedelmi korcsoport körében - 18-49 éves korosztály - 20 százalékot tudott elérni, míg a TV2 17 százalékot ért el.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség m1 mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr104759326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása