HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Parádézott az M1

2012.08.29. 10:21 MinDigTV


Kár, hogy nincs mindig tűzijáték – gondolhatják az M1-nél, hiszen az elmúlt héten az általuk közvetített augusztus 20-i parádé lett a legnézettebb műsor a teljes lakosság körében. A TV2-nél továbbra is jól szerepel a Tények, míg a nézettségi adatokból jól látszik, hogy a tévénézők szinte ki voltak éhezve a Barátok közt folytatására.

A tűzijátékkal nagyot húzott az M1, ugyanis 1,52 millióan kísérték figyelemmel az augusztus 20-i záróünnepséget, s ezzel a teljes lakosság körében a közszolgálati adó közvetítése lett a legnézettebb műsor az elmúlt héten.

A teljes lakosságot vizsgálva a tíz legnézettebb műsor közül öt RTL Klub-, négy TV2-műsor (mind a négy a TV2 hírműsora, a Tények), míg egy M1, a már említett tűzijáték-közvetítés szerepel. Az RTL Klub legnézettebb műsora a Neveletlen hercegnő című vígjáték lett, amely 1,16 millió embert vonzott a képernyők elé, de jól teljesített a visszatérő Barátok közt is, amelyből három is szerepel az elmúlt hét tíz legnézettebb műsora között. A TV2-nél ezúttal is a Tények lett a legnézettebb, a teljes lakosság körében a legtöbben az augusztus 21-i adást látták, akkor 1,15 millióan kapcsoltak a TV2 híradójára.

A kereskedelmileg fontos 18–49 éves korosztályban a tűzijáték csupán a dobogó harmadik helyére szorult, 425 ezer nézővel, míg a lista első tíz helyén hatalmas az RTL Klub fölénye – nyolc RTL Klub-produkció (ebből négy Barátok közt) mellett egy TV2-műsor, illetve az M1 tűzijátéka szerepel. A 18–49 évesek közül a legtöbben az RTL Klubon adott Neveletlen hercegnőt nézték, méghozzá 519 ezren, míg a második legnézettebb az ugyancsak az RTL által sugárzott Miami helyszínelők lett (451 ezer néző). A 18–49 évesek körében a legnézettebb TV2-produkciónak a Jóban rosszban augusztus 21-i adása bizonyult, amelyet ebből a korcsoportból 390 ezren követtek figyelemmel.

Az elmúlt hét főműsoridős közönségaránya a 18–49 évesek körében a következőképpen alakult: az RTL Klub volt az első 21,8, második a TV2 17,0, harmadik a Cool 6,7, negyedik az M1 5,9, ötödik az F+ és a Viasat 3 4,8-4,8 százalékkal.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség m2 m1 duna tv köztévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr174739041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása