HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Olimpiai bajnokok Fábrynál

2012.08.15. 09:59 MinDigTV


A sportcsillagok a londoni élményekről és ötkarikás kulisszatitkokról is mesélnek. Augusztus 16., csütörtök, 20:15 M1

Amint Londonban kialszik az olimpiai láng, Fábrynál azonnal fellobban, hiszen idén rendhagyó módon, már augusztus közepén feltűnik a képernyőn a szóvirágok mestere, aki jobban megizzasztja majd olimpikonjainkat, mint a versenyek.


Fábry Sándor vendége lesz a londoni ötkarikás játékok első magyar olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron kardvívó, és a stúdióba érkezik a lólengés olimpiai bajnoka, Berki Krisztián is. A két sportcsillag a londoni élményekről és ötkarikás kulisszatitkokról is mesél.



 Az aranyak mellé a magyarok nyilait Kassai Lajos íjászmester hozza el, a sportos hangulatot pedig tovább fokozza György Ádám zongoraművész, aki az idei foci Eb megnyitóján is elkápráztatta a közönséget. Rajtuk kívül találkozhatunk Varga Normannal, aki lazán elfutott Londonba az olimpiára; itt lesz Borovitz Tamás olimpiairelikvia-gyűjtő; Csepin Péter hagyományőrző huszár pedig a svédországi fogságba esésük történetét meséli el.

Nézze augusztus 16-án, csütörtökön 20.15-től a Fábry szezonnyitó adását az M1-en!


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 olimpia mindig tv Fábry

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr24713263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása