HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hétvégén erősödött a TV2

2012.07.16. 16:52 MinDigTV

Az elmúlt héten hétköznap estéken az RTL Klub, hétvégén a TV2 teljesített jobban. A köztévé visszasüllyedt oda, ahol a futball Eb előtt volt.

Az RTL Klub a 18-49 évesek körében és heti átlagban 20,6, a TV2 pedig 17,9 százalékos főműsoridős közönségarányt ért el. A labdarúgó Eb alatt az M1 is meg tudta szorongatni a kereskedelmi tévéket, az elmúlt hetet viszont mindössze 4,8 százalékos eredménnyel zárták.

A 18-49 évesek körében a hét legnézettebb műsora a TV2-n tegnap este sugárzott Pókermber 2. című film lett, amit 409 ezren néztek. Az ugyanekkor az RTL Klubon műsorra tűzött Kicsi Kocsi sem teljesített rosszul, hiszen 361 ezer nézőt vonzott, amivel második lett a toplistán. A harmadik legnépszerűbb adás a Cobra 11 lett, ami 354 ezer 18-49 éves nézőt ültetett a készülékek elé.

A teljes lakosság körében máshogy néz ki a tévés toplista. Legtöbben a Tények múlt hét hétfői adását kísérték figyelemmel, ez szám szerint 1,09 milliós nézettséget jelent. Második helyen szintén egy TV2-s produkció, a Napló következik 1,07 milliós nézőszámmal. A harmadik helyre a hazai tévés piac jolly jokere, egy Bud Spencer-Terence Hill film férkőzött be, méghozzá az RTL Klubon múlt csütörtökön sugárzott Az ördög jobb és bal kezének második része, amire 1,05 milliónyian voltak kíváncsiak.

Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség televízió mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr624660344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása