HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Foci EB döntő 3D-ben kizárólag a MinDig TV-n

2012.06.19. 10:03 MinDigTV


2012. július 1-jén a MinDig TV nézői Budapesten és környékén kísérleti adás keretében, előfizetési díj nélkül akár 3D-ben is nézhetik a Futball Európa-bajnokság döntőjét. A július-augusztusi időszakban ingyenesen elérhető 3D tesztsugárzással bővül ki a MinDig TV HD kínálata, a Nyári Olimpiai Játékok idejére.

Az Antenna Hungária Európában az elsők között indít 3D tesztsugárzást a digitális földfelszíni televíziós platformon.A Budapest és környékén fogható kísérleti sugárzás keretében 2012. július 1-jén kizárólag a MinDig TV-n érhetik el 3D-ben, előfizetési díj nélkül az érdeklődők a Futball Európa-bajnokság döntőjét. Az MTVA m3D csatornája 2012. június 25-étől a budapesti, Széchenyi-hegyi adótoronyról lesz elérhető a 43-as csatornán. A július-augusztusi időszakban ingyenesen elérhető 3D tesztsugárzással bővül ki a MinDig TV HD kínálata, a Nyári Olimpiai Játékok idejére.
 
Tavaly a digitális földfelszíni televízió bizonyult a leggyorsabban bővülő platformnak, mára már több mint 300000 háztartás használja az ingyenes MinDig TV szolgáltatást. A boltokban kapható lapostévék (plazma, LCD, LED) szinte mindegyike tartalmazza a MinDig TV vételéhez szükséges DVB-T MPEG-4 tunert, így akár külön dekóder közbeiktatása nélkül, egy tető- vagy szobaantennával lehet nézni többek között az ingyenes, HD-minőségű sportközvetítéseket (Forma-1, Futball Európa-bajnokság, Nyári Olimpiai Játékok) is.
 
Az Antenna Hungária DVB-T 3D tesztsugárzásának műszaki paraméterei:
 
Sugárzás helye: Budapest, Széchenyi-hegy (OMK)
Csatorna: 43 (650 MHz)
Beállítások: 16QAM, FEC 1/2, GI 1/32,
Sávszélesség: 12,06 Mbps
Video: 3D side by side
Audio: AC-3 5.1 vagy AC-3 2.0 és Mpeg1 layer II stereo

Forrás: Antenna Hungária


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: 3d eb döntő antenna hungária mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr394597722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása