HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az MTV a Balatonra költözik

2012.06.08. 12:40 MinDigTV


Jövő hétfőtől megújult formában indul a Balatoni nyár és a Balaton Közelről, a közmédia televíziós, illetve rádiós műsorsorozata, amely beszélgetésekkel, programajánlókkal, turisztikai érdekességekkel és sportprogramokkal várja a nézőket és a hallgatókat minden nap Révfülöpről.


Az idén 12 hetesre bővül Balatoni nyár, amely igyekszik bemutatni, itthon is lehet kikapcsolódni, csodákban elmerülni, jókat enni-inni, borozni. Bár a műsor központja a Balaton, ugyanúgy szól majd a Velencei-tóról, Sopronról vagy épp a Hortobágy nyári programjairól.

Az idén a televíziós és rádiós műsorban nagy hangsúlyt kap a hazai üdülési lehetőségek bemutatása. Azt is szeretnék bebizonyítani, hogy a Balaton akkor is csodálatos, ha esik az eső, hiszen rengeteg a felfedezésre váró hely.

Az olimpia időszakát, amikor folyamatos kapcsolások lesznek London és Révfülöp között, s a műsor kitekint majd egyebek mellett a fesztiválokra, a Kékszalag versenyre, a Balaton-átúszásra, s nagy szerepe lesz a sportnak is.

A Balatoni nyár délelőttönként az M1-en és a Duna World csatornán is helyet kap, délután pedig egy rövidebb, best of összeállítást sugároznak. A rádió riportere reggel a 180 perc, délután pedig a Közelről című műsorban jelentkezik majd a Balaton partjáról – írta az mti.hu.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: balaton m1 csatorna köztévé mindig tv duna world

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr364573504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása