HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Éjszaka a parton (Richard Gere, Diane Lane)

2012.05.03. 15:38 MinDigTV


Az élvezetes, szívhez szóló, festői környezetben játszódó drámai történetben a két főszereplő tökéletes párost alkot... Május 5., szombat, 20.10 m1


Az Éjszaka a parton 2008-ban bemutatott amerikai-ausztrál romantikus dráma, Nicholas Sparks regényéből készült filmadaptáció.


A középkorú Adrienne Willis nyugalomra vágyik: férje elhagyta, édesapja meghalt, egyedül neveli két gyermekét, akik közül a kamasz lányával meglehetősen megromlott a kapcsolata, mivel Amanda gyűlöli a kialakult helyzetért, a kétlaki életért. Ezért is jön neki jókor barátnője, Jean kérése, hogy helyettesítse pár napra óceánparti moteljében, addig is távol kerül a szokásos hétköznapoktól. Nincs is nehéz dolga, mivel a motel egyetlen vendége egy érzékeny, kedves orvos, aki élete problémáira keresi a választ. Paul helyzete is megváltozott, rossz embernek, rossz apának tartja magát. Vihar közeleg, így a két nyugtalan lélek összezárva marad, és felszínre kerülnek a múlt rejtegetett titkai.

Kitárulkozások, nagy, néha viharos beszélgetések után megérkezik az igazi tomboló vihar is, egymás karjaiban kötnek ki és csodálatos hétvégét töltenek el együtt, amely után életük mindörökre megváltozik. Olyan erőt adott nekik ez a szerelem, amitől mindketten többek lettek - de vajon a sors is ezt akarja?
Az élvezetes, szívhez szóló, festői környezetben játszódó drámai történetben a két főszereplő tökéletes párost alkot. Ez Diana Lane és Richard Gere harmadik közös filmje, jelen esetben George C. Wolfe rendezésében.

Éjszaka a parton – m1 – május 5., 20.10

rendező: George C. Wolfe
forgatókönyvíró: Ann Peacock, John Romano
operatőr: Affonso Beato
jelmeztervező: Victoria Farrell
zene: Jeanine Tesori
vágó: Brian A. Kates

szereplők:
Richard Gere (Dr. Paul Flanner)
Diane Lane (Adrienne Willis)
Viola Davis (Jean)
Mae Whitman (Amanda Willis)
Christopher Meloni (Jack Willis)
Scott Glenn (Robert)
James Franco (Mark Flanner)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 richard gere diane lane mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr554486524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása